luni, 17 iunie 2013

Masca cosmetica pe baza de Zeolit

Pielea reprezinta un organ care constituie invelisul corpului. Pielea este practic un organ viu care prezinta o mare importanta fiziologica. Din cauza prafului de pe strada, pe pielea noastra se aseaza un complex toxic format din metale grele si compusi chimici. Din cauza aerului, intalnim factori de poluare ca: gaze industriale, gaze de esapament, hidrocarburi pe baza de plumb si mercur. Acesti factori ne intoxica pielea. In general, femeile au o piele mai sensibila decat a barbatilor, de aceea trebuie sa acorde o atentie mai mare pentru ingrijirea tenului.

Zeolit masca cosmeticaPielea trebuie ingrijita in fiecare zi, trebuie mentinuta intr-o stare perfecta de sanatate si ferita de factorii nocivi care polueaza aerul. Dupa administrarea zeolitului se remarca o imbunatatire si o restabilire a imunitatii pielii, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, marind puterea de absorbtie  a oxigenului. Toate aceste calitati ajuta la cresterea energiei celulare si reda starea de sanatate a pielii.

Zeolit Masca Cosmetica este administrat cu succes in salonele de infrumusetare. Masca este eficienta pentru protejarea pielii de atacurile constante a radicalilor liber, pentru colagenul si elasticitatea pielii.

Calitatea produsului este redata prin absorbtia, depozitarea si neutralizarea toxinelor. 

Zeolitul intareste pielea prin minerale active.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu