luni, 24 martie 2014

Produs Nou! Activ Zeolit Silicic, 250 capsule 190 RON!

Activ Zeolit Silicic este un produs nou, revolutionar si reprezinta un pas inainte in evolutia zeolitului datorita siliciului continut, contribuind la o mai buna absorbtie a calciului, siliciul fiind un element important in formarea colagenului, a tesuturilor conjuctive sau oaselor. Datorita procesului de fabricatie, acest zeolit ofera o imbunatatirea a puterii de absorbtie. Practic Activ Zeolit Silicic contine o pulbere fina de 20 micron in timp ce majoritatea produselor pe baza de zeolit  au o garnulatie de doar 400 microni. 

Pe langa calitatea de detoxifiere naturala a zeolitului, Activ Zeolit Silicic micronizat este un puternic imunostimulator si previne procesul de imbatranire premature a tesuturilor. Odata cu inaintarea in varsta persoanele au o nevoie tot mai mare de siliciu, deoarece acesta scade considerabil odata cu imbatranirea si uzarea organismului si a sistemelor noastre, iar Zeolit Silicic previne acest lucru prin curele de detoxifiere si imunizare de cel putin 6 luni de zile.
Activ Zeolit Silicic contine 450mg/caps, flaconul are 180 capsule, recomandabil o cura de 6 luni si min. 2 litri de lichid pe zi consumat.
Activ Zeolit Silicic ajuta organismul in protejarea tesutului conjuctiv, a oaselor si prevenirii osteoporozei, absorbie imbunatatita a calciului, siliciul fiind un element necesar formarii colagenului, previne degradarea prematura a structurii osoase si cartilaginoase, necesar si celor cu probleme gastrice, cardiace, etc.
Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Activ Zeolit Silicic. Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de 2 ori pe zi, administrat cu apa, suc sau ceai.
Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu