vineri, 7 noiembrie 2014

Zeolit mineral

Gama Royal Nutrition se evidentiaza prin calitatea superioara a produselor sale, precum Zeolitul Mineral, de pilda.Fara sa afecteze  elementele sale naturale si structura cristalina, particularitatile sale, de stabilizator al PH-ului si detoxifiant, au fost imbunatatite in urma unei transformari si micronizari sub forma de pulbere, Zeolitul Mineral, devenind astfel un puternic detoxifiant, usor asimilabil, fara a da reactii adverse, eliminandu-se in 6-8 ore de la ingerare, odata cu toxinele absorbite.

Spre deosebire de restul alumino-silicatilor argilosi, zeolitul se detaseaza prin rata de vindecare inalta si prin raportul calitate-pret.In zilele noastre organismul omului nu mai face fata pe cale naturala la poluare, de aceea, antioxidanti joaca un rol important in pastrarea sanatatii si intretinerii corpului uman.Zeolitul reprezinta un puternic antioxidant, iar necesitatea lui impreuna cu detoxifierea este indiscutabila.

Datorita proprietatilor sale de absobtie a toxinelor, Zeolitul Mineral este un bun adjuvant in:detoxifierea corpului, intoxicatiilor cu metale grele, pesticide si xenoestrogeni, infectii intestinale, virale si bacteriene, gastrita hiperacida si iradiere.

Resposabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii sunt radicalii liberi.Formarea acestora in cantitati mai mari este conditionata de mediu (poluarea aerului, metalele grele, pesticide), alimentatie bogata in grasimi, consumul de alcool si tutun sau activitatii fizice defectuoase.

Zeolitul Mineral este recomandat, in cazul persoanelor sanatoase, in scopul emilinarii toxinelor, indepartarea stresului oxidativ si impotriva imbatranirii celulelor si tesuturilor.

Recomandata, ar fi administarea a 2 capsule de 2 ori pe zi, pentru o cura de cel putin 4 luni pe an.Flaconul contine 180 de capsule ce au in compozitie Zeolit mineralizat 600mg/capsula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu