joi, 21 februarie 2013

Zeolitul lichid si cancerul


Zeolitul lichid imbunatatit cu DHQ este eficient in tratarea cancerului, dar si a bolilor tumorale. Are puterea de a elimina din organism substantele cu potential cancerigen. Pe langa aceasta calitate, el are si efect imunostimulator, adjuvant in eliminarea celulele maligne). Pentru a preveni aparitia cancerului se recomanda administrarea a cate doua cure pe an de Zeolit lichid imbunatatit cu DHQ, de minim 3 luni de zile.
1. Zeolitul lichid si cancerul prostatei
Cura cu Zeolit administrat pentru eliminarea tumorilor maligne ale prostatei are un rezulat foarte eficient. Ajuta la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. Zeolitului activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care are rolul de a elimina celulei maligne. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.
2. Zeolitul lichid si cancerul de piele
Zeolitul lichid este eficient in tratarea unor diverse forme de cancer al pielii: carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.
3. Zeolitul lichid si cancerul pulmonar
Pana in prezent efectele zeolitului lichid privind actiunea antitumorala in cancerul pulmonar sunt inca in curs de desfasurare. Insa, cunoastem foarte multi pacienti care au administrat zeolit lichid si dupa cateva cure au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi. Zeolitul lichid se recomanda bolnavilor care au fumat, fiind un bun adjuvant al detoxifierii organismului.
4. Zeolitul lichid si cancerul bucal, faringian
Pentru o eficienta mai mare a zeolitului lichid se recomanda consumarea unor sucuri proaspete de legume: morcov, patrunjel, cartofi cruzi; sucuri de zarzavaturi: patrunjel, leustean, telina, frunze de morcov; cereale fierte si mixate: hrisca, grau si ovaz. Zeolitul lichid impreuna cu un regim de viata sanatos ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului bucal si faringian. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi. Zeolitul lichid se recomanda bolnavilor care au fumat, fiind un bun adjuvant al detoxifierii organismului.
5. Zeolitul lichid si cancerul la san
Medicii de specialitate au efectuat diverse studii de medicina, unde au remarcat efectul zeolitului lichid in tratarea cancerului la san. Dupa administrarea unei cure de trei luni de zile, zeolitul lichid impiedica vascularizarea si cresterea tumorilor mamare. Pe langa aceasta calitate a zeolitului, el inhiba si receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel nu sunt lasate sa se inmulteasca. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu