vineri, 29 martie 2013

Zeolit Clinoptilolit


Tipul de zeolit utilizat in produsul numit Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ se numeste clinoptilolit. Clinoptilolitul este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zeolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Intrucat clinoptilolitul este un minereu care se gaseste in pamant, acesta  poate fi deja contaminat cu diverse toxine. Astfel, zeolitul clinoptulolit ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic, aluminiu, erbicide, pesticide si orice alta substanta ce este prezenta in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul clinoptilolit trebuie purificat si imbogatit cu minerale mai inainte de a fi folosit ca supliment in tratarea de afectiuni. Va vom impartasi mai multe despre procesul de purificare a zeolitului clinoptilolit. Retineti ca atunci cand zeolitul clinoptilolit este extras din pamant, acesta este contaminat din cauza sarcinii sale negative; astfel, orice substanta nociva existenta in pamant sau in apa, a fost captata in structura de cusca a zeolitului.
Prin urmare, ce face zeolitul clinoptilolit mai exact? Ei bine, Zeolitul clinoptilolit absoarbe toate toxinele despre care v-am vorbit anterior.  Zeolitul clinoptilolit atrage moleculele cu sarcina electrica opusa (ca un magnet ) si apoi conduce toxinele adanc in forma sa de fagure, blocandu-le ca intr-o cusca. In concluzie, dumneavoastra ingerati particulele de zeolit, ele ajung in fluxul sanguin, dupa care sunt excretate in mare parte, dar intre timp acestea au absorbit toate otravurile din organismul dumneavoastra.

miercuri, 20 martie 2013

TRATAMENTUL IN CAZUL TUMORILOR MALIGNE


Prezentam in continuare o schema de tratament orientativ (12 serii lunare sau mai mult) in cancerul bronhopulmonar prin: Prima zi vincristine sau vinblastina sau adriblastina cate un flacon intravenos. A doua zi si a treia zi, cate o fiola de ciclofosfamida in perfuzie sau intravenos. A patra zi metrotrexate 4 comprimate sau Antifolan 1 fiola i.m. A cincea zi o fiola de Ftorafur intravenos. Hormonoterapia este de asemenea utila in tratamentul tumorilor maligne. Trei grupuri de hormoni sunt utilizati. Corlicoizii actioneaza complex si sunt utili in tumori generalizate, cu atingere severa a starii generate (astenie, anorexie, slabire, febra), ameliorand starea generala si diminuand durerile. In cazul unor infectii supraadaugate, se asociaza antibiotice. Corticoterapia este indicata si in leucemiile acute, unde poate reface si intariri raspunsul la chimioterapice. Estrogenii sunt recomandati in cancerul de prostata. Androgenii dau rezultate in etastazele osoase ale cancerului de san. Antalgicele sau analgeticele (medicamente care combat durerea) sunt substante indispensable pentru tratamentul cancerelor, mai ales formele dureroase, cand linistirea bolnavului este indispensabila. Se pot utiliza toate antalgicele cunoscute - de la aminofenazona la Morfina si derivatele lor. In cancerele grave, inoperabile sau cu metastaze, trebuie luate urmatoarele masuri: prescrierea chimioterapiei anticanceroase, daca hemograma permite; prescrierea antibioterapiei, daca exista semne locale, generate sau biologice de infectie; prescrierea coticoterapiei, cand starea generala este alterata, grava; prescrierea antalgicelor la bolnavii cu dureri.

Rezultatul tratamentului depinde de localizare si de stadiul clinic: In cancerele digestive si in cancerele de san si uter, rapid diagnosticate si operate, se pot spera vindecari durabile. In cancerele inoperabile, prognosticul este foarte rezervat. Tratamentul urmareste numai usurarea suferintei bolnavului. Cancerul de prostata, chiar cu metastaze, raspunde bine la tratamentul cu estrogeni. Cancerul de ovar, datorita asocierii chirurgie-chimioterapie, are in multe cazuri o evolutie favorabila. In general, in tratamentul tumorilor maligne, primul agent terapeutic care trebuie folosit neintarziat - daca este posibil - este exereza chirurgicala. Chiar in cazul unor tumori inoperabile, asocierea unor metode poate da rezultate (radiatie, chimioterapie, hormoni). Opiaceele trebuie prescrise, numai dupa epuizarea altor antalgice, care nu dau obisnuinta. Diagnosticul si aprecierea rezultatelor sunt diferite, deoarece pot aparea remisiuni spontane, imprevizibile. Intrucat radioterapia si chimioterapia sunt mijloace terapeutice de larga folosire si cum acestea au o evidenta actiune toxica medulara, este obligatoriu controlul hemogramei, cel putin o data pe saptamana.