joi, 21 februarie 2013

Zeolitul lichid si cancerul


Zeolitul lichid imbunatatit cu DHQ este eficient in tratarea cancerului, dar si a bolilor tumorale. Are puterea de a elimina din organism substantele cu potential cancerigen. Pe langa aceasta calitate, el are si efect imunostimulator, adjuvant in eliminarea celulele maligne). Pentru a preveni aparitia cancerului se recomanda administrarea a cate doua cure pe an de Zeolit lichid imbunatatit cu DHQ, de minim 3 luni de zile.
1. Zeolitul lichid si cancerul prostatei
Cura cu Zeolit administrat pentru eliminarea tumorilor maligne ale prostatei are un rezulat foarte eficient. Ajuta la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. Zeolitului activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care are rolul de a elimina celulei maligne. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.
2. Zeolitul lichid si cancerul de piele
Zeolitul lichid este eficient in tratarea unor diverse forme de cancer al pielii: carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.
3. Zeolitul lichid si cancerul pulmonar
Pana in prezent efectele zeolitului lichid privind actiunea antitumorala in cancerul pulmonar sunt inca in curs de desfasurare. Insa, cunoastem foarte multi pacienti care au administrat zeolit lichid si dupa cateva cure au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi. Zeolitul lichid se recomanda bolnavilor care au fumat, fiind un bun adjuvant al detoxifierii organismului.
4. Zeolitul lichid si cancerul bucal, faringian
Pentru o eficienta mai mare a zeolitului lichid se recomanda consumarea unor sucuri proaspete de legume: morcov, patrunjel, cartofi cruzi; sucuri de zarzavaturi: patrunjel, leustean, telina, frunze de morcov; cereale fierte si mixate: hrisca, grau si ovaz. Zeolitul lichid impreuna cu un regim de viata sanatos ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului bucal si faringian. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi. Zeolitul lichid se recomanda bolnavilor care au fumat, fiind un bun adjuvant al detoxifierii organismului.
5. Zeolitul lichid si cancerul la san
Medicii de specialitate au efectuat diverse studii de medicina, unde au remarcat efectul zeolitului lichid in tratarea cancerului la san. Dupa administrarea unei cure de trei luni de zile, zeolitul lichid impiedica vascularizarea si cresterea tumorilor mamare. Pe langa aceasta calitate a zeolitului, el inhiba si receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel nu sunt lasate sa se inmulteasca. Pentru stadii incipiente se administreaza cate 15 picaturi administrate sublingual de 3 ori pe zi, iar pentru un stadiu mai avansat 20-25 picaturi de 3 ori pe zi.

luni, 4 februarie 2013

De ce este importanta detoxifierea organismului?

Marea parte a fructelor si a legumelor pe care le consumam zilnic sunt iradiate sau sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza procesele implicate in detoxifierea organismului.
Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului cu Zeolit fiind cu atat mai necesara. Produsele de panificatie dulciurile sunt pline de E-uri datorita conservantilor, amelioratorilor si indulcitorilor care sunt adaugate in compozitia acestora, substante care accentueaza nevoia urmarii unei cure de detoxifierea organismului
Majoritatea alimentelor din comert au margarina in compozitie, iar pestele este contaminat cu mercur.
Ne pregatim alimentele in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale deasemenea sunt realizate cu numeroase substante toxice. Toate acestea fac din detoxifierea organismului o obligatie pentru omul de astazi. Produsele de cosmetica, cele de ingrijire corporala, detergenti pe care le utilizam zilnic sunt deasemeni pline de substante toxice.
Aerul din orase este incarcat cu emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Dentistii ne plombeaza dintii cu amalgam pe baza de mercur, care determina migrene, stari de agitatie. Avand in vedere toate aceste date, o detoxifiere a organismului este mai mult decat necesara.
Corpul nostru produce si el la randul sau toxine sub forma radicalilor liberi si deseuri celulare. Aceste toxine rezulta in urma degradarii alimentelor in organism. Daca sunt prezente in interiorul organismului in exces, aceste toxine actioneaza asupra organelor si a tesuturilor ca o otrava si nu mai pot fi eliminate. Iata alt motiv pentru care o detoxifiere a organismului prin intermediul curelor periodice cu Zeolit este obligatorie.
Semnele care ne atentioneaza ca o detoxifiere organismului este o necesitate includ stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient. Alte semnale care va atrag atentia ca o detoxifiere a organismului este necesara includ: starile de somnolenta, trezitul greu dimineata, starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare. Persoanele carora le este recomandata detoxifierea organismului au un miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba. Daca aveti unul sau mai multe dintre aceste simptome se recomanda inceperea unei cure de detoxifiere pe baza de zeolit.
Nevoia de dulciuri si de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate. Urmati o cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi sau daca aveti afectiuni cronice precum: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.
Produsele pe baza de zeolit prin proprietatile unice si eficiente pe care le detin va ajuta la detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar, in preventia afectiunilor cardiace si tumorale, prevenirea problemelor de tranzit intestinal fiind recomandate in special persoanelor cu care au probleme cu imunitatea.
Curele de detoxifiere ale organismului sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este utila si pentru a scapa de 2-3 kilograme in plus. De asemenea, detoxifierea organismului este foarte indicata in sustinerea organelor foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii.
Primul pas prin care se face detoxifierea organismului se face prin igienizarea colonului, care mai este supranumit si  groapa de gunoi a organismului este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului. Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian.
Zilnic, organismul elimina toxine prin intermediul colonului, rinichilor, plamanilor, ficatului si a pielii. O alimentatie zilnica prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea corpului nostru.
Prin detoxifierea organismului cu Zeolit, se intelege procesul de neutralizare si eliminare a toxinelor din organism. O digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.